Personvern

Into
 Vi vil behandle all personlig informasjon konfidensielt (selv om vi forbeholder oss retten til å avsløre denne informasjonen i de forholdene som nevnes nedenfor). Vi vil holde det på en sikker server, og er fullt kompatibel med alle gjeldende britiske databeskyttelse og forbrukerlovgivning fra tid til annen i kraft.

Into Når du handler på dette nettstedet, vil vi be deg om å gå inn og samle inn personlig informasjon fra deg, for eksempel navn, e-postadresse, fakturaadresse, leveringsadresse, telefonnummer, produkt valg, kredittkort eller annen betalingsinformasjon og et passord. Vi kan også samle inn, og våre tredjeparts leverandører av annonser og innhold kan samle inn, informasjon om hvor du er på internett (f.eks kilde URL, IP-adresse, domene type, for eksempel. Co.uk. E Com), den nettlesertype, landet og retningsnummeret hvor datamaskinen befinner seg, hvilke sider av vår nettside som ble vist under ditt besøk, annonsene du klikket på, og eventuelle søkeord som du skrev på våre nettsider (" , brukerinformasjon "). Vi kan samle inn denne informasjonen selv om du ikke registrerer deg hos oss.

Into Du bør være klar over at dette området blir overvåket, og kan fange opp informasjon om besøket ditt som vil hjelpe oss med å forbedre kvaliteten på tjenesten vår.

Into Det er bekreftet at de personlige opplysningene du oppgir til oss (eller som er tilgjengelig på offentlige registre) og noen bruker informasjon som vi kan identifisere, skjer i samsvar med registreringen vi har med kontor kommissær Date. Vi kan bruke informasjonen bare for følgende formål:
 * Behandling dine bestillinger;
 * For statistiske formål, eller en undersøkelse for å forbedre dette nettstedet og dets tjenester;
 * For å tjene mer innhold og annonser til deg;
 * For å administrere hjemmesiden;
 * Hvis du samtykker, for å varsle deg om produkter eller spesialtilbud som kan være av interesse for deg.

Into Du samtykker i at du ikke protesterer med å kontakte oss for noen av de ovennevnte formål enten via telefon, e-post eller skriftlig, og det er bekreftet at og ikke vurdere en av disse som et brudd på en av dine rettigheter i henhold til personvern og elektronisk kommunikasjon (EU-direktiv) Forskrift 2003.

Into Når du oppretter en kjøpmann konto mens du bestiller online vil du bli gitt muligheten til å motta informasjon via post, e-post eller telefon, om produkter, kampanjer og spesialtilbud som vi tror kan være av interesse for deg. I tilfelle du ikke ønsker å bli kontaktet for slike formål, at du krysse av som du går gjennom registreringsprosessen.

Into treffe rimelige tiltak for å opprettholde sikkerheten av personlig informasjon som vi samler inn, inkludert å begrense antall personer som har fysisk tilgang til vår database servere, samt installere elektroniske sikkerhetssystemer som beskytter mot uautorisert tilgang . Men kan ingen overføring av data over Internett være garantert å være helt sikker. Som et resultat, kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheten for informasjon du sender til oss, slik at du gjør det på egen risiko.

Into krever at alle slike tredjeparter til å behandle din personlige informasjon som fullt og søker å overholde alle relevante britiske databeskyttelse og forbrukerlovgivning fra tid til annen i kraft. Vi slipper ikke ut personlige opplysninger til noe selskap utenfor listen eller i markedsføringsøyemed.

Into Du bør være klar over at hvis vi blir bedt om av politiet eller andre regulerende eller statlig myndighet undersøke mistanke om ulovlige aktiviteter for å gi dine personlige opplysninger og / eller bruker informasjon, er vi berettiget til å gjøre det.

Into Når du skriver inn noen av våre konkurranser eller trekninger, gir du ditt navn, e-postadresse og postadresse. Hvis du vinner, vil vi sende premien til den oppgitte adressen, og varsle deg via e-post. Når du deltar i en konkurranse eller tegne, er du også med i vårt nyhetsbrev for å motta varsel om kampanjer, spesialtilbud og nye tillegg til nettstedet. Du kan melde deg ut av listen etter nyheten avmeldingsinstruksjonene i alle e-post mottatt.

Into bruker cookies for å holde orden på din nåværende handleøkten å personliggjøre din erfaring og slik at du kan hente din handlekurv når som helst - hvis du ikke aksepterer cookies vil være i stand til å bruke dette nettstedet Into Vennligst sjekk tilbake ofte for å se noen oppdateringer eller endringer i våre retningslinjer for personvern. Spørsmål vedrørende denne policyen skal rettes til.

Tilbake